×
Logo Jumbo Dick van Gerwen

Cookies en Privacy

 

 

Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. 
 
Jumbo maakt op haar websites gebruik van cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Om de website zoveel mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen van de bezoekers, maken wij gebruik van Google Analytics. Google Analytics analyseert en rapporteert over het gebruik van de website door onze bezoekers en plaatst daarvoor cookies. De door Google verzamelde informatie op jumbosupermarkten.nl mag zij van ons niet gebruiken voor andere Google diensten. Desondanks kan het zijn dat Google de verzamelde informatie aan derden verschaft omdat zij daar op basis van wet en regelgeving verplicht toe verplicht is of omdat het noodzakelijk is voor de uitvoering van haar diensten. Hierop hebben wij geen invloed. Google en al haar dochterondernemingen, waaronder Google Analytics, houden zich aan de Safe Harbor privacy beginselen en zijn aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.

Om (delen van onze) webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of te delen (“tweeten”) kan gebruik gemaakt worden van sociale netwerkdiensten als Facebook en Twitter. Voor een goede werking van de bekende buttons plaatsen Facebook en Twitter cookies. Op de verzameling van informatie via deze cookies hebben wij geen invloed. In de privacyverklaring van de betreffende sociale netwerkdienst is terug te vinden hoe zij met uw gegevens en het plaatsen van cookies omgaan.

Op deze pagina kan gekozen worden welke cookies in of uit te schakelen. Let op: het weigeren of verwijderen van cookies kan gevolgen hebben voor de functionaliteit en het uiterlijk van de website.

Verder kunnen cookies in- en uitgeschakeld worden via uw browser. Meer informatie daarover kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Meer informatie over cookies in het algemeen is te verkrijgen via de consumentenbond.

Privacy

Jumbo verwerkt uw persoonsgegevens ter uitvoering van diensten waarvan u gebruik maakt of gaat maken, zoals Mijn Jumbo, het toevoegen en delen van tips, recepten of lijstjes, het versturen van uitnodigingen voor ‘Eet je mee?’, het ontvangen van de nieuwsbrief, deelname aan een wedstrijd/prijsvraag of beantwoording van uw vraag, als ook voor (statistische) analyses.

Alle door u aan Jumbo verstrekte gegevens zullen als vertrouwelijke informatie worden beschouwd en, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt, niet door Jumbo aan derden worden bekendgemaakt, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Jumbo kan bij de uitvoering van de diensten gebruik maken van derden. Deze derden krijgen enkel de beschikking over uw persoonsgegevens voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de diensten namens Jumbo. Met uitzondering van enige wettelijke verplichting daartoe, worden uw persoonsgegevens in geen andere gevallen aan derden ter beschikking gesteld.

De verwerking van de persoonsgegevens is conform de Wet bescherming persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te ’s-Gravenhage.
Voor inzage in en correctie of verwijdering van persoonsgegevens, alsmede voor overige vragen of opmerkingen, kan contact opgenomen worden met de consumentenservice via onze contactpagina.

Wijzigingen

Jumbo behoudt zich het recht voor om het privacy beleid en het gebruik van cookies zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen zullen direct na het plaatsen ervan op de website van kracht zijn.

Ondernemers opgelet! Bespaar op aanzienlijk veel geld op bedrijfsboodschappen. Bekijk direct jouw voordeel op: 

slimmerboodschappendoen.nl